Over ons

Bij Bastiaan Techniek kunt u rekenen op service en kwaliteit. Wij verzorgen al het onderhoud en reparaties aan uw auto. Wij zijn een merkonafhankelijk garagebedrijf en beschikken daarom over de kennis om u met elke auto te helpen.

 

Doordat wij aangesloten zijn bij het Bosch Car Service netwerk zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en technieken. Onze medewerkers worden regelmatig getraind en zijn daardoor in staat om hun werk zo goed mogelijk uit te voeren.

 

 

Wij bieden een totaalpakket voor elke autobezitter. U kunt bij ons terecht voor onderhoud en reparaties aan uw auto. Wij verzorgen onder andere APK, airco, storingsdiagnose en ook voor uitlijnen kunt u bij ons terecht. 

 

Bij Bastiaan Techniek denken wij graag met u mee. U krijgt van onze medewerkers een eerlijk advies en u kunt rekenen op de beste service. Wij beschikken over een ruime en nette werkplaats die is uitgerust met de modernste apparatuur en de nieuwste ontwikkelingen.

 

 

Wij zien u graag terug aan de Zwolseweg 53 in ’s-Heerenbroek. Kom gerust eens vrijblijvend langs om maak direct een afspraak via 038-3557444.